De tijd is voorbij dat iedereen originele inktcartridges van printerfabrikanten kocht. Vroeger waren de meeste consumenten te bang om een huismerk te gebruiken voor hun Brother lc 221 of wisten ze niet hoe ze er een konden vinden. Tegenwoordig zijn consumenten beter geïnformeerd dan ooit tevoren. Ze zijn zich bewust van de voordelen die inktcartridges hebben als het gaat om huismerk inkt voor hun printer. In dit artikel kijken we naar de belangrijkste redenen waarom meer mensen nu een huismerk aanschaffen voor hun Brother printer.

Je bespaart Geld

De meeste huismerk inktcartridges zijn niet alleen goedkoper, maar bevatten ook meer inkt dan de originele merkinkt. Dit maakt het een stuk voordeliger voor de consument. Als je eenmaal Brother lc 3219 cartridges hebt uitgeprobeerd, zul je nooit meer willen teruggaan naar de originele inktcartridge. Want je kunt veel geld besparen op een inktcartridge als je een huismerk gebruikt.

Een huismerk kan vaak meer printen

Huismerk inktcartridges printen evenveel of vaak meer pagina’s dan de originele inktcartridge. Dit komt hoofdzakelijk omdat sommige originele inktcartridge niet volledig worden gevuld. De originele inkt is vaak niet tot de nok gevuld, maar het huismerk inktcartridges vaak wel. In dit geval kan een huismerk inktcartridge je dubbel voordeel opleveren. Het kan je kosten per cartridge verlagen en je kosten per pagina verlagen door meer pagina’s af te drukken.

Hoogwaardige prints

Huismerk inktcartridges zijn over het algemeen van hoge capaciteit en worden geproduceerd onder dezelfde strenge ISO-normen en voorwaarden als het originele merk. Veel leveranciers van huismerk cartridges hebben slechts een uitvalpercentage van minder dan 1%. Als onderdeel van de kwaliteitscontrole worden de cartridges regelmatig door de leverancier getest om compatibiliteit te garanderen. Huismerk inktcartridges worden speciaal vervaardigd zodat ze aan de zeer hoge eisen van kwaliteit en betrouwbaarheid voldoen en bieden daarom hoogwaardige prints.

Garantie vervalt niet bij het gebruik van een huismerk

Wat vaak gedacht wordt is dat consumenten verplicht zijn dure inktcartridges van de originele fabrikant te kopen, anders vervalt de garantie van de printer. Dit is wettelijk niet waar, het gebruik van huismerk inktcartridges maakt de garantie van de printer niet ongeldig. Er is een optie om minder dure huismerk inktcartridges te kopen die vaak een besparing van 50% tot 75% opleveren. Alle grote merken inktcartridges hebben huismerk varianten, waaronder Canon, Hewlett-Packard en Epson.