De Volvo XC60 wordt al gemaakt sinds 2009. Het is een middelgrote SUV, die echter duidelijk als Volvo herkenbaar is. Zoals geldt voor alle Volvo’s is er een zeer groot aantal uitvoeringen van dit model verkrijgbaar. Wat betreft veiligheidsvoorzieningen is deze auto uitstekend uitgerust. Naast de gebruikelijke moderne systemen als Traction Control en Adaptive Cruise Control is er ook een systeem dat automatisch remt en waarschuwt voor een botsing, en een systeem dat voorkomt dat de bestuurder in slaap valt. Het opvallende uiterlijk van deze auto kan worden versterkt door de aanschaf van nieuwe Volvo XC60 velgen.

Gespecialiseerd bedrijf

Mudde Kok is een bedrijf uit Urk, dat zich vanaf de start in 2012 heeft gespecialiseerd in de verkoop van Volvo’s. Er worden nieuwe auto’s verkocht, maar er is ook een grote hoeveelheid occasions op voorraad. Daarnaast worden er onderdelen verkocht in de webshop. Bekijk op onze website om welke onderdelen het gaat. Als extra service is de webshop voorzien van handige filters. Die bieden de mogelijkheid om jouw model Volvo in te voeren, zodat er alleen producten worden getoond die geschikt zijn voor jouw auto. Vooral bij banden en velgen is dat erg prettig.

Voordeel door gecombineerde producten

Elke bezitter van een auto moet eens in de zoveel jaar een set nieuwe banden kopen. Sommige automobilisten hebben een set zomerbanden en een set winterbanden, terwijl anderen op all season banden rijden. Als je afwisselend op zomer- en winterbanden rijdt, is het mogelijk om gebruik te maken van een combinatieaanbieding. Je koopt dan een set banden met een set velgen. Wie kiest voor verschillende velgen in de zomer en de winter weet meteen welke banden er onder de auto zitten. Daardoor wordt minder snel vergeten om ze op tijd te laten verwisselen. Tegelijk velgen en banden kopen levert bovendien flinke financiële voordelen op.