Wie een evenement organiseert, kan de koffie eigenlijk niet overslaan. Organiseer je een beurs of festival dat vroeg in de ochtend begint, dan zullen de bezoekers natuurlijk een lekker kopje koffie waarderen. Maar ook later op de dag kunnen mensen behoefte hebben aan een goede kop koffie. Een barista foodtruck is daarom helemaal geen gek idee. Een barista zorgt ervoor dat jouw gasten op vriendelijke wijze geholpen worden aan hun kopje koffie. Je kunt zelfs vragen of een barista je gasten wil ontvangen voor je evenement of beurs. En met een foodtruck maakt dit natuurlijk een extra bijzondere indruk.

Catering vanuit een foodtruck

De koffie catering gaat dus vanuit een foodtruck. Een barista foodtruck serveert vanuit de foodtruck de koffie aan jou en jouw gasten of bezoekers. Zo’n foodtruck blijft natuurlijk de mensen bij. Of dat nu een foodtruck is tussen andere foodtrucks op een festival of juist een foodtruck tussen beursstands. Het kan allemaal en overal. Je kunt de koffie catering namelijk inzetten op allerlei locaties. De foodtruck komt naar jouw geplande locatie toe met alle nodige attributen om de koffie te kunnen serveren. En natuurlijk met een barista foodtruck.

Kwaliteit en professionaliteit

Een barista foodtruck is een vakkundig barista. Zo iemand weet dus precies hoe de perfecte kopjes koffie gezet moeten worden. Van espresso tot macchiato. Niet alleen het zetten van de koffie is natuurlijk belangrijk. Er wordt ook gebruik gemaakt van hoge kwaliteit biologische koffiebonen. Dat draagt ook weer bij aan de goede smaak van de koffies. Bovendien kan een barista meer vertellen over de koffie en adviseren als iemand niet weet waar hij of zij zin in heeft op dat moment.