Een bedrijf is voor zijn succes voor een groot deel afhankelijk van de motivatie en de kwaliteit van de medewerkers. Tegenwoordig moeten bedrijven aan heel wat voorwaarden voldoen om het beste personeel aan zich te kunnen binden en in dienst te houden. Een van die voorwaarden is een goed bedrijfsrestaurant, waar gevarieerd voedsel verkrijgbaar is. Om aan de eisen van de moderne werknemers te kunnen voldoen is het goed om de bedrijfscatering in handen te geven van een gespecialiseerd bedrijf. Dat kan elke dag opnieuw zorgen voor een gevarieerd en gezond aanbod op maat, bestaande uit verse producten.

Flexibiliteit, fantasie en creativiteit

Voor het verzorgen van een goed aanbod in een bedrijfsrestaurant is veel fantasie en creativiteit nodig, weet ook bengcatering.nl uit Barneveld. Het assortiment in een bedrijfsrestaurant bestaat doorgaans uit een vaste basis aan producten die door iedereen gewaardeerd worden. Maar het is essentieel om een aantal keren in de week te zorgen te zorgen voor een verrassing. Dat kan een bijzonder gerecht zijn, maar ook een actie waarmee de werknemers iets kunnen winnen. Ook in het aanbod is steeds meer flexibiliteit nodig, omdat steeds meer werknemers ertoe overgaan om vegetarische of veganistische maaltijden te gebruiken.

Duurzaamheid

Een onderwerp dat door werknemers van een bedrijf wordt gewaardeerd is het streven naar duurzaamheid. B&G Catering werkt aan energiebesparende productiemethoden door waar mogelijk gebruik te maken van ingrediënten die lokaal verkrijgbaar zijn. Het vlees en de broodjes zijn afkomstig van lokale bedrijven uit Harskamp. De groente-, fruit- en melkproducten worden bij boeren uit de omgeving ingekocht. Door op deze wijze te werken is het niet nodig om de producten uit het buitenland in te kopen. Daarnaast wordt er aan duurzaamheid gedaan door aandacht te hebben voor groene afvalverwerking en aan het hergebruik van producten.