Bij Freedom Auto Aanpassingen kun je terecht voor de beste rolstoelbussen en rolstoelauto’s. Hierbij wordt gekeken naar je situatie en voorkeuren en op basis daarvan de juiste rolstoelbus of auto uitgekozen. Een rolstoelbus is voordelig als er meerdere mensen vervoerd moeten worden of veel ruimte nodig is. Ben je een rolstoelgebruiker en heb je altijd al zelf een bus willen rijden? Bij Freedom kan de zelfrijder-optie worden gekozen.  Met deze functie kan een rolstoelgebruiker de auto of bus besturen. Een rolstoelbus zelfrijder automaat is een bus waarin een rolstoelgebruiker in een op maat gemaakt vak kan zitten en de bus kan besturen.

Een rolstoelbus zelfrijder automaat gemaakt voor jou

Bij Freedom wordt gekeken naar de persoon in de rolstoel en naar zijn of haar voorkeuren en situatie. Als je op zoekt bent naar een rolstoelbus met zelfrijder functie, dan zit je bij Freedom goed. De functie kan in de bus worden gebouwd en aangepast. Hierbij wordt gekeken naar de grootte van je rolstoel en de plek in de auto. Freedom is bekend voor zijn persoonlijke aanpak en dat zie je hier ook terug. Een zelfrijdersfunctie is meestal met automaat en niet met schakelingen. De automaat doet het schakelen automatisch en zo hoef je daar niet meer op te letten.

Ruime keuze bij Freedom Auto Aanpassingen

Als je een rolstoelbus met zelfrijdersfunctie bij Freedom koopt, dan heb je veel keuze. Ten eerste kun je kiezen uit verschillende goede merken zoals Opel, Renault, Toyota en nog veel meer. Daarnaast kun je kiezen tussen een nieuwe bus of een gebruikte bus oftewel een occasion. Daarnaast kun je ook kiezen tussen de opties van een bus kopen of huren. Leas je een rolstoelbus bij Freedom, dan is deze voor een bepaalde periode voor jou en hier betaal je dan een bepaald bedrag, soort van huur, voor.