Voor ondersteuning en advies kunnen bedrijven terecht bij Blaauw, de nieuwe accountant Zeewolde. Dat bedrijf is in 2020 opgericht door accountant Jelmer Blaauw. Hij is in de jaren voorafgaande aan de start van zijn bedrijf als accountant actief geweest bij andere accountants, en was op een gegeven moment ook mede-eigenaar van die bedrijven. De stap om een nieuw kantoor in Zeewolde op te zetten kwam voort uit de wens om klanten beter te helpen. Niet door hetzelfde dienstenpakket aan te bieden als andere kantoren, maar door te focussen op een persoonlijke benadering van de klanten.

Persoonlijke contactpersoon

Uiteraard worden door Blaauw-accountants.nl alle reguliere diensten aangeboden die je ook bij een ander kantoor kunt afnemen. Maar door meer intensief contact te hebben met de klanten krijgt Blaauw een beter inzicht in de bedrijfsvoering bij zijn klanten. Daardoor is het mogelijk om meer en beter advies te geven. Om er zeker van te zijn dat elke klant voldoende contactmomenten heeft met zijn bedrijf, krijg je als klant van Blaauw een vaste contactpersoon. Die kent je bedrijf en weet hoe het in elkaar zit. Met name op het gebied van belastingen, subsidies, administratie en financiële onderwerpen kan daardoor advies op maat worden gegeven.

Duidelijke afspraken

Een kenmerk van Blaauw Accountants Zeewolde is, dat er duidelijke afspraken zijn over de prijzen en de dienstenpakketten die daarvoor worden geleverd. Als klant weet je dus precies waar je aan toe bent. Ook is Blaauw van mening dat moet worden vermeden dat je als bedrijf te veel tijd moet besteden aan de financiële aspecten van een bedrijf, zoals de debiteurenadministratie. Als de visie van Blaauw jou wat lijkt, kun je contact opnemen. Bedrijven die hun accountancy diensten al bij een ander bedrijf hebben ondergebracht, kunnen gemakkelijk overstappen. Blaauw zorgt ervoor dat alle dossiers zo spoedig mogelijk worden verhuisd.