Ben je op zoek naar extra luxe in je woning? Dan is het zeker aan te raden om eens te kijken naar de mogelijkheid van vloerverwarming. Je hebt de keuze uit meerdere mogelijkheden en onder andere infrarood vloerverwarming behoort tot de opties. Benieuwd naar de grootste voordelen van vloerverwarming? Die lees je hier!

1: Maak gebruik van energiezuinige verwarming

Een vloerverwarming zorgt voor verwarming van een ruimte vanaf de vloer: er is sprake van een efficiënte en constante warmte. Een traditionele radiator moet tot een hoge temperatuur worden verwarmd om een ruimte effectief te kunnen opwarmen. Dit is bij vloerverwarming niet het geval. Hierbij is er een veel lagere temperatuur nodig om een ruimte goed te verwarmen. Je bespaart daardoor veel energie.

2: Kies voor gemakkelijke bediening

Het is zeer eenvoudig om vloerverwarming te bedienen. Je maakt gebruik van een programmeerbare thermostaat. Deze kan zo worden ingesteld dat de verwarming ‘s nachts wordt uitgeschakeld en dat de ruimte verwarmd wordt op een ingestelde tijd. Daarnaast heeft vloerverwarming nauwelijks onderhoud nodig waardoor je altijd profiteert van optimaal gemak. Ontdek de infrarood vloerverwarming van Polarheat.nl en ontdek zelf alle voordelen!

3: Combineer met alle soorten vloeren

Het maakt niet uit wat voor soort vloer je hebt: vloerverwarming kan overal mee gecombineerd worden. Tegels, laminaat, hout en tapijt zijn stuk voor stuk geschikt voor de combinatie met vloerverwarming. Dit biedt heel veel mogelijkheden.

4: Vloerverwarming is veilig en biedt comfort

Je hoeft je geen zorgen te maken over radiatoren in je woning met scherpe randen of die zorgen voor een minder esthetisch uiterlijk. Vloerverwarming neemt dit allemaal weg waardoor je kiest voor een veilige, comfortabele en stijlvolle manier van verwarmen. Wist je dat vloerverwarming ook zorgt voor een verbeterde luchtkwaliteit in huis? Je profiteert van heel veel voordelen!